Hva kan jeg hjelpe deg med?

Et sted for bedre lederskap og team

Leveraas AS er (ennå) et nokså lite selskap, men ambisjonene er høye og spennvidden stor. Det drives av meg, Paal Leveraas. Etter nesten 35 års fartstid i mange ulike roller i norsk arbeidsliv bruker jeg i dag min tid til å hjelpe ledere å lede bedre, og team til å jobbe som team og folk flest med å kommunisere bedre. Hvis du vil vite mer om meg, trykk på knappen, hvis du vil vite mer om hva jeg kan hjelpe deg med, bla nedover siden.

Noe som passer for deg?

«Paals kloke råd var avgjørende i en vanskelig oppstartfase for Nextbridge. Han hjalp oss med strategisk ekstern kommunikasjon og å holde et sterkt og vedvarende fokus på verdier og medarbeiderutvikling.»

Lars Rinnan, adm dir i Nextbridge Group 

[randomtext category="coach"]