Relasjonsintelligens på jobben

[et_pb_section bb_built=»1″ fullwidth=»off» specialty=»off» next_background_color=»#000000″ _builder_version=»3.0.105″ background_image=»http://www.leveraas.no/blog/wp-content/uploads/2018/02/Dew_drops_on_spider_web.jpg»][et_pb_row][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»3.0.105″ background_layout=»dark»]

[su_label]KURS[/su_label]

Relasjonsintelligens på jobben

Et unikt kurs som gir deltagerne innsikt i hvordan de er del av et større relasjonssystem hvor alt du sier, tenker og gjør skaper små og store vibrasjoner i hele systemet.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=»1″ prev_background_color=»#000000″][et_pb_row][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text]

Forskjellen mellom et velfungerende team i flytsonen og en flokk misfornøyde, demotiverte sutrere er hårfin. Enkle teknikker kan være avgjørende. På dette kurset trenes deltagerne i teknikker fundert i forskning innen systemteori, og emosjonell og relasjonell intelligens.

 • Opplever dere at dårlig kommunikasjon forsurer arbeidsmiljøet?
 • Er konflikt og konfliktunngåelse en del av arbeidshverdagen?
 • Er arbeidsmoralen lav og gleden en sjelden gjest på jobb?
 • Er du og/eller dine medarbeidere rolleforvirret?
 • Tenker du det hadde vært fint om dere kunne oppleve å ha felles mål og mening?

Dersom noe av det ovenstående slår an en tone hos deg, enten fordi du kjenner deg igjen i dagens situasjon eller du har en bekymring for at det skal bli sånn, er dette kurset perfekt.

Som leder jobber du ikke med å få enkeltindivider til å levere, din jobb er å få et komplett relasjonssystem til å svinge i samme takt.

Du har sikkert selv opplevd å være en del av et team som løser sine oppgaver på en strålende måte, og hvor alt går som smurt. Teamet går inn i flytsonen, tiden flyr uten at dere merker det, og latteren, gleden og begeistringen råder.

Så har du kanskje også opplevd den motsatte ytterligheten, hvor teamet halter av sted på krykker, folk blir sykmeldte og utbrente og leveransene forsinkes – og når de endelig leveres er de middelmådige.

Har du opplevd disse tingene, har du sikkert også reflektert over hva du kan gjøre for å unngå det siste scenariet og maksimere muligheten for det første.

Hvis ditt svar er at dette er som været – man kan snakke om det så mye man vil, men ikke gjøre noe med det – så trenger du ikke å lese videre.

Da har du i alle fall allerede resignert som leder eller medarbeider, – parkert deg selv på sidelinjen.

Relasjonsledelse og relasjonsintelligens

Din jobb som leder er å lede, og i dagens arbeidshverdag handler det nesten alltid om relasjonsledelse.

Kurset «Relasonsintelligens på jobben» er utviklet spesielt for å hjelpe deg med ikke bare se hva som er de vesentlige momentene i et velfungerende team-miljø, men du får også konkret trening i å jobbe med å påvirke disse momentene i en positiv retning.

Kurset flytter deltakernes fokus til et høyere nivå, hvor de lærer å se organisasjons- og relasjonssystemene som omgir dem som komplekse organismer som lever sitt eget liv, mer eller mindre uavhengig av enkeltindividenes vilje.

Dette kurset lærer deg teknikker du knapt ante eksisterte.

Hva tar du med deg?

Etter dette kurset vil du:

 • Være bedre rustet til å håndtere fusjoner, oppkjøp, nedskalering og vekst.
 • Vil du kunne hjelpe dine team til å bli mer motstandsdyktige, positive og regelrett fryktløse når de står ansikt til ansikt med konflikt.
 • Vil enkeltpersonene i ditt team være mer engasjert, inspirert og manøvreringsdyktige når miljøet og stemningen er ladet.
 • Du vil føle deg sikrere og tryggere når du skal engasjerere team og hele virksomheten i endring- og utviklingstiltak.

Om kurset

Kurset gir deltagerne verktøy og trening i relasjonsledelse på et høyere nivå. Kurset gir ledere, fasilitatorer, HR-folk, prosjektledere, foredragsholdere og også terapeuter og individuelle coacher et fascinerende innblikk i hvordan man påvirker og skaper flyt, mestring og positivitet i sin profesjonelle hverdag.

Kurset går over to dager, fra 9-17 hver dag.

Hvem vil ha nytte av dette kurset?

 • Nye ledere, toppledere, mellomledere, HR-medarbeidere og teamledere
 • Organisasjonsutviklere, finansielle planleggere
 • Individuelle coacher og leder-coacher som ser at individene de jobber med stanger mot veggen ikke på grunn av manglende egeninnsats, men på grunn av sine relasjoner.
 • Erfarne coacher som ønsker å utvikle en spennende ny nisje i coaching av relasjonssystemer.
 • Andre som er avhengig av relasjoner til andre for å kunne levere et godt resultat.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]