Velkommen til

Lederskaplaboratoriet

Et virtuelt «laboratorium» for deg som vil utvikle deg som leder uten å være redd for å gjøre katastrofale, irreversible tabber i virkelige situasjoner.

Ny lederjobb?

4 av 10 seniorledere feiler innen 18 måneder etter at de har startet i ny jobb. 75 % av spurte HR-ledere beskriver lederoverganger som de mest kritiske fasene i en leders karriere. Du har 100 dager på deg. Hvordan bruker du tiden best mulig?

Nystartet bedrift?

Du ble ikke gründer fordi du elsker å lede andre, men fordi du elsker teknologien og faget, sier du? Jeg vet. Du er ikke alene om å oppdage at gode idéer ikke er nok. Du må erverve deg nye egenskaper hvis dere skal lykkes. Her kan du trene.

Team-slitasje?

Det begynte så bra, men så surnet det. Ganske umerkelig til å begynne med, men etter hvert er det blitt ganske ille. Gjenoppbygg team-spiriten gjennom tilrettelagte prosesser som kan inkludere teamleder alene eller hele teamet.

Første lederjobb?

Gratulerer, så spennende! Er det litt skummelt også? Du skal bli sjefen til de som var dine likestilte kolleger. Du skal sette retning og inspirere delte visjoner. Det er et STORT sprang. Du trenger trening. Kom til laboratoriet.

Din coach og veileder i Lederskaplaboratoriet er coach, journalist, entreprenør, kommunikasjonsekspert og ledertrener Paal Leveraas.

Hva folk sier om Paal

[randomtext category=»ledelse»]

Paal Leveraas

Call Paal

Kontakt meg i kontaktskjemaet, eller send en mail til paal@leveraas.no eller ring meg på telefon 982 16 666. Jeg tar gjerne en kaffeprat med deg. Se min tilgjengelighet under. Gleder meg til å høre fra deg.

Kontakt Paal Leveraas

15 + 3 =