VENDEPUNKTET: Både mennesker og virksomheter vil gjennom sitt livsløp gå inn i faser som innebærer endringer, store og små. Hvis du er der skal du bli med på en 5-dagers refleksjons- og arbeidsreise til Italia i september. Der får du verktøyene for å navigere trygt og sikkert tilbake til fremtiden.

Fra lunkne prospekter til dedikerte fans

Strategier for digital kommunikasjon

Den knappeste ressursen i dagens samfunn er oppmerksomhet. Du har bare sekunder på deg til å overtale potensielle kunder om at din virksomhet har noe interessant å by på. Hva om du slutter å tenke på kundene dine som kunder? Hva om du i stedet gjør dem til fans? Fanatiske tilhengere og misjonærer for din bedrift og dine produkter?

Det er mulig. Det skjer hele tiden.

Er det på tide at din virksomhet bytter ut kalde telefoner med varme fans?

Lær merKontakt

Utforskning

Jeg hjelper ditt team å oppdage historiene som bor i virksomheten deres.

Skrivehjelp

Gi meg noen stikkord og et navn eller to. Tilbake får du en fiks ferdig historie.

Coaching

Jeg coacher deg en-til-en for å gjøre deg til en bedre kommunikator.

Kurs og foredrag

Jeg stiller gjerne opp og snakker om kommunikasjon i alle dets avskygninger.

Kreativ utforskning

Du vet det ligger en historie et sted, men det er så mange detaljer, så mange innfallsvinkler, så utrolig vanskelig å få overblikket fra innsiden.

Det er da du og kanskje teamet ditt setter deg ned med Paal et par timer. Min erfaring som coach og journalist har lært meg raskt og effektivt å komme til kjernen av det som ønsker å bli formidlet.

Kontakt meg for å avtale en 2-4 timer lang workshop med deg, teamet ditt og et whiteboard. Resultatet av en slik prosess er overskrifter, ingresser og idéer om format og spredning.

Skill deg ut i mengden

Ordets makt er stor. Ord bærer i seg skapelsens genmateriale. Behersker du ordene, behersker du en flik av verden.

Hvis ordene er frø, skal du være en gartner. Du skal ikke la vinder blåse dem av sted på lykke og fromme, men forsiktig plante dem på steder du gjerne vil se de vokse og gro.

Paal Leveraas hjelper deg å oppdage historiene som bor i din virksomhet; å formulere og formidle disse historiene; å bygge din virksomhets profil klart og tydelig i den verden dere lever i.

Det starter med ord. Og littegrann magi.

Skrivehjelp

Når du vet hva du vil fortelle, men ikke greier å få sagt det, eller du vet hva det skal handle om, men trenger noen til å gjøre intervjuet med kilden(e) og spisse historien.

Kanskje det er et viktig budskap du gjerne vil ha fram i en kronikk eller debattinnlegg? Kanskje det er intervju av en foredragsholder for å få ekstra oppmerksomhet på arrangementer dere skal ha? Kanskje det er et komplisert budskap du trenger hjelp til å forenkle?

Jeg produserer tekster på norsk eller engelsk, og sørger gjerne for bilder og gjerne også video for å underbygge historien.

Ta kontakt for å avtale omfang og pris.

Coaching

Dårlig kommunikasjon kan være skadelig for din karriére.

Du skal ringe meg for avtale om en-til-en-coaching på din kommunikasjon dersom du kjenner deg igjen i noe av det nedenstående:

  • Du har fått en lederstilling, og nå har du oppdaget at  det du kan ikke lenger er like viktig som hvordan du kommuniserer, bygger nettverk og deltar i kontorpolitikk. Hos meg får du igjen trent opp de musklene som ble oversett mens du ble ekspert på det du er ekspert på.
  • Du skal holde Den Store Presentasjonen og vil være sikker på at budskap, formidling og visuelle virkemidler settes sammen og fremføres slik at det gir maksimal effekt.
  • Du skal skrive noe som betyr mye for deg eller andre eller begge deler, og trenger hjelp til å få det til å sitte.

Kurs og foredrag

Ta kontakt for å diskutere hvordan jeg kan bidra til å inspirere eller trene deg og dine medarbeidere med kurs, workshoper og foredrag. Temaer jeg gjerne snakker om er:

  • Digitalt lederskap: Hvordan endrer lederrollen seg som følge av digitaliseringen?
  • Digital synlighet: De gamle reglene for hvordan du får oppmerksomhet er utdatert.  Skal du lykkes må du kreve og innta din rettmessige plass som autoritet og ekspert på det du driver med.
  • Retorikk: Hvordan ikke bare ordene, men måten man setter dem sammen på, og måten de kommer ut, endrer verden.
  • Team: Hvordan skape de best mulige forutsetningene for at et team lykkes med sine oppgaver?
  • Vendepunkt: Både mennesker og virksomheter vil gjennom sitt livsløp gå inn i faser som innebærer så drastiske endringer at det snur opp ned på det meste av det som var. Hvordan sikre at vi kommer gjennom slike perioder med intakte verdier, klarere blikk, høy integritet og mulighet for en suksessrik fremtid?

Om Paal

Paal Leveraas er coach og journalist. Han har vært redaktør i Computerworld Norge, digi.no, Mobile Business Magazine, og er redaktør for bloggen og ukebrevet Tirsdag morgen (tirsdagmorgen.no). Han har to sertifiseringer innen coaching (CPCC og ORSCC), og har hjulpet hundrevis av flotte mennesker, både en-til-en og i team, i ledelse, karriereutvikling, teambygging, kommunikasjon, forretningsutvikling og andre temaer.

Fra sommeren 2012 til 2017 var Paal kommunikasjonsrådgiver i HR Norge. De fem årene i HR Norge har gitt ham et bredt kontaktnett innen norsk og internasjonal HR, samt god breddekunnskap om HR-faget. Dette kommer i tillegg til et allerede omfattende nettverk innen innovasjon, teknologi, media og selvutviklingsindustriene.

Om Leveraas AS

Leveraas AS leverer tjenester til næringslivet knyttet til leder- og medarbeiderutvikling, medie- og kommunikasjonsstrategi og forretningsutvikling.

Ta kontakt

4 + 14 =

Om Tirsdag morgen

[iframe width="100%" height="2200" src="https://leveraas.youcanbook.me/?noframe=true&skipHeaderFooter=true" style="border:0px;background-color:transparent;" frameborder="0" allowtransparency="true" onload="if((document.documentElement&&document.documentElement.scrollTop) || document.body.scrollTop>this.offsetTop)this.scrollIntoView();"]

Utforskning

Jeg hjelper ditt team å oppdage historiene som bor i virksomheten deres.

Skrivehjelp

Gi meg noen stikkord og et navn eller to. Tilbake får du en fiks ferdig historie.

Coaching

Jeg coacher deg en-til-en for å gjøre deg til en bedre kommunikator.

Kurs og foredrag

Jeg stiller gjerne opp og snakker om kommunikasjon i alle dets avskygninger.

paal@leveraas.no – +47 982 16 666 – www.leveraas.no – www.tirsdagmorgen.no