Litt klokere hver tirsdag

Siden 2010 har jeg hver tirsdag, med noen korte og lengre pauser, sendt ut mine refleksjoner gjennom ukebrevet Tirsdag morgen til en voksende base av abonnenter. Ta en titt på bloggen og se om dette er noe for deg også. Ingen forpliktelser, bare inspirasjon. Hver tirsdag.

Hvem er Paal Leveraas?

Jeg, Paal, er gründer, coach og journalist med en lidenskap for godt lederskap. Min jobb er å akselerere ledere. Jeg jobber med ledere 1:1 eller i team for å stimulere til at de raskere trer inn i rollen som de lederne de ønsker å være, og som deres følgere trenger at de er.

Jeg er utdannet coach gjennom The Coaches Training Institute (CTI). Jeg har toppet denne utdannelsen med sertifisering som CPCC (Certified Professional Co-active Coach), en av få sertifiseringer godkjent av den internasjonale coach-føderasjonen ICF (International Coach Federation). Jeg er også kvalifisert Team Diagnostics-coach.

Jeg er også trent gjennom Center for Right Relationship (nå CRR Global), hvor min ORSCC-sertifisering kommer fra. ORSC står for Organization and Relationship Systems Coaching, En periode utdannet jeg også andre coacher i Norden i ORSC, på lisens fra CRR Global.

Min egentlige bakgrunn er innen journalistikk og redaksjonell ledelse i norsk presse, spesielt fra Computerworld Norge og digi.no. Førstnevnte avis var jeg ansvarlig redaktør for i perioden 1990 til 1995, og sistnevnte nettsted startet jeg i 1996.

Sommeren 2012 til sommeren 2017 jobbet jeg som kommunikasjonsrådgiver for HR Norge. Der plukket jeg opp mye verdifullt om hvordan HR-profesjonen jobber, tenker og fungerer, og hva som er bra med det. (Og kanskje noe om det som ikke er så bra.)

Paal Leveraas

Call Paal

Kontakt meg i kontaktskjemaet, eller send en mail til paal@leveraas.no eller ring meg på telefon 982 16 666. Jeg tar gjerne en prat. Gleder meg til å høre fra deg. Leveraas AS har sentrale lokaler i Calmeyers gate i Oslo.

Ta kontakt

9 + 6 =

Pin It on Pinterest

Share This