Coaching og kommunikasjon

Da Lars Rinnan & co startet Nextbridge i 2010 var jeg selskapets teamcoach, lederutvikler og kommunikasjonsrådgiver.

Nextbridge Group

Verdier i førersetet

Nextbridge ble startet som et ekstremt verdidrevet selskap. Verdiutviklingen ble gjennomført blant annet gjennom flere team-samlinger med gründerne. Jeg var med på sidelinjen de første par årene, både for «indremedisin» og ekstern kommunikasjonsrådgivning.

 

Målet til Lars Rinnan var å skape et selskap som utmerker seg som et attraktivt sted å jobbe. — Hvis vi får til det, har vi skapt et fundament, og lønnsomhet, markedsandeler og fornøyde kunder vil komme av seg selv, sa han tilbake i 2011.

I 2018 er målet innen rekkevidde. I et arbeidsmarked hvor kompetanse og talent er mangelvare og konkurransen om arbeidskraften er stor fremstår Nextbridge som et selskap med ekstremt høyt kompetente medarbeidere. Det i seg selv er en magnet på likesinnede.

«Paals kloke råd var avgjørende i en vanskelig oppstartfase for Nextbridge. Han hjalp oss med strategisk ekstern kommunikasjon og å holde et sterkt og vedvarende fokus på verdier og medarbeiderutvikling.»

Lars Rinnan, adm dir i Nextbridge Group 

Paal Leveraas

Call Paal

Kontakt meg i kontaktskjemaet, eller send en mail til paal@leveraas.no eller ring meg på telefon 982 16 666. Jeg tar gjerne en prat. Gleder meg til å høre fra deg. Leveraas AS har sentrale lokaler i Calmeyers gate i Oslo.

Ta kontakt

12 + 14 =